mandag 9. mars 2009

På jobb i Wichita, Kansas.

DSC00366_edited

For tiden er jeg på jobb i Wichita i Kansas. Vi driver og legger siste hånd på verket på en nyinstallasjon og etterpå skal vi utføre flight test på systemet, så det kommer til å bli noen timer med flyging. Hittil har vi bare tatt en liten tur, ca. en times flygning ut fra Wichita og tilbake igjen. Det meste av tiden har gått med til å sitte og jobbe på flyet i hangaren, men det er neimen ikke ille det heller når man sitter godt i flotte skinnstoler! Det er faktisk bedre å sitte og jobbe inni flyet enn på kontoret hjemme.

DSC00368_edited

Alt er jo stort her borte i USA, så det gjelder selvsagt også stedet der vi er og jobber, Cessna Citation Customer Service Senter. På dette bildet vises bare inngangspartiet, bare det er på størrelse med en vanlig norsk kontorbygning. Selve bygget er nok over kilometeren langt. Og dette er bare ett av byggene som Cessna har her i Wichita, og ikke engang det største!

P3060018

Her poserer jeg ved monumentet foran inngangen. Det viser utviklingen fra de første flyene Cessna laget og frem til Cessna Citation.

P3060002

Her poserer jeg foran det ene flyet vi jobber med.

P3060004_edited

Her er flyet i "helfigur", ett ganske sporty Cessna Citation XLS.

Ingen kommentarer: